20-04-2021
------------------------------

Ongeveer een jaar geleden stond mijn leven compleet op z’n kop. Mijn hoofd was een grote chaos, ik durfde geen keuzes te maken, ging alles en iedereen uit de weg en zette mezelf op de laatste plaats waardoor ik in een neerwaartse spiraal kwam. In die tijd zocht ik met lood in mijn schoenen contact met Kim om te kijken of ze iets voor me kon betekenen. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die keuze wel durfde te maken, ze heeft me ontzettend fijn geholpen en dat doet ze nog steeds. Mijn hoofd is een stuk rustiger, keuzes maak ik weer met plezier en durf ik te zeggen dat ik trots ben op wat ik het afgelopen jaar bereikt heb.

Dank je wel Kim!

------------------------------


27-11-2020
------------------------------

Dit jaar ben ik 40 jaar geworden, the big 40… Voor mezelf een jaar van groei en ontwikkeling wat ik heb mogen afsluiten bij Kim. Wat begon als een hulpmiddel om mijn 11-jarige dochter rust en zelfvertrouwen te bieden, bood mezelf al snel een spiegel; Kim kon mij ook gaan helpen.
Na een zoektocht in werk, heb ik “eindelijk” de baan gevonden waarin ik mezelf mag zijn. Toch had ook ik een bepaalde onrust bij me, die ik niet altijd kon duiden. Mediteren hielp me wel, maar diep van binnen moest er nog iets opgeruimd worden. Ik ben echt positief verrast over het effect van de sessies bij Kim. Ik slaap beter, wordt beter uitgerust wakker, merk dat ik me beter kan concentreren en minder snel oordeel. Ik neem meer de rust om mensen en situaties te ervaren en oordeel niet direct. Dit komt mijn werk ten goede, maar ook in privé heb ik er veel baat bij; mijn lontje is langer en dat is in een huishouden met 2 pubermeiden wel zo fijn! Tevens heeft het me inzicht gegeven in mezelf, dat ik niet overal invloed op kan hebben en houden. Het “loslaten” heeft nu eindelijk een duidelijk vertaling gekregen voor mij als persoon. Ik gun iedereen de ervaring bij Kim. Ik ben er van overtuigd dat het vinden van balans en daarmee innerlijke rust voor ons allemaal, zeker in deze tijd van snelheid, welkom is. Ook als je twijfelt, ga het ervaren en vind je eigen KIM!
------------------------------


16-03-2021
------------------------------

Via een lieve collega ben ik in contact gekomen met Kim. Een heftige periode had mijn leven en mijzelf op zijn kop gezet.
Ik was stuurloos.... Vanaf dag 1 voelde het bij Kim als thuiskomen. Bron van herkenning, begrip, jezelf zijn maar ook reflectie, een spiegel, een eye-opener.
Kim helpt je groeien door naar jezelf te kijken, te luisteren en te leren vooral heel dicht bij jezelf te blijven.....
Dank je wel lieve Kim voor het warme thuis gevoel.
Dank je wel dat je me zo in mijn kracht weet te zetten, mij rust biedt en laat zien hoe mooi ik ben met alle goede dingen en mijn tekortkomingen!
Dank je wel dat je me weer in mijzelf hebt doen geloven!
Liefs, Ingrid

------------------------------


01-12-2020
------------------------------

Een behandeling bij Kim heeft me goed gedaan. Ik twijfelde om een afspraak te maken, omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond.
Ik had een onrustig gevoel, een gevoel er altijd voor anderen te willen zijn. Ik was mezelf volledig kwijt en had verschillende pijn klachten.
Ik had last van hoofdpijn, nekpijn, last van mijn maag en darmen. Ook had ik totaal geen energie en was ik futloos.
Ik heb een afspraak gemaakt en wat ben ik er blij om dat ik dat gedaan heb. Vooral de steen op mijn maag is weg.
Kim heeft een luisterend oor, geeft een behandeling, en wat kwam er een verdriet los waarvan ik eigenlijk niet wist dat ik het zo in me had. Het gaf me nieuwe inzichten om aan mezelf te werken.
Waar ik meteen mee aan de slag ging. En ook zin in had.
Ik kan niet wachten wanneer deze Corona tijd voorbij is om een afspraak te plannen.
Ik zou het iedereen aanraden.
------------------------------


10-01-2021
------------------------------

Ik vond het zo moeilijk om na een dag op school, met mijn vriendinnen en drukke klas, lekker te gaan slapen.
Heel vaak wilde ik wel slapen, maar mijn hoofd nog niet. Mama zegt dan dat ik “in mijn hoofd zit”, de juffen vertelden me dat ik “het los moet laten”, maar ik weet niet hoe dat moe(s)t. Papa en mama hadden al wat dingen geprobeerd samen met mij, een heel fijn boek met oefeningen en wat we samen kunnen lezen. Maar ik bleef me toch wel druk maken. Toen mocht ik naar Kim. Dat was heel fijn! Mama kon me niet vertellen wat ze zou gaan doen, maar wel dat het me zou gaan helpen rustiger te worden. En ze had gelijk. Ik ben 3 keer bij Kim geweest, ik snap niet goed wat ze doet, maar ik voel me echt veel rustiger. Ik kan beter slapen en maak me niet meer zo druk over school en andere dingen. Ik heb ook tips gekregen van Kim om me fijn te blijven voelen. Deze week heeft mama nog met Kim geappt, omdat ik nu in de 2e lockdown weer niet goed kon slapen en lag te piekeren. Mama heeft 2 oefeningen gekregen die we nu samen doen en nu slaap ik weer goed. Ik hoop dat ik nog een keer naar Kim toe mag, want ze heeft me super goed geholpen om me fijner en rustiger te voelen!

------------------------------